Coaching for gravide og barslende

Ud over at have været jordemoder i 11 år er jeg også certificeret NLP graviditetscoach.

NLP står for Neurologisk Lingvistisk Programmering, og er kort fortalt et coaching- og kommunikationsredskab med et positivt og fremadrettet fokus.
Vi har alle gamle mønstre og overbevisninger med, som er opstået og har tjent et formål på et givent tidspunkt i livet. Jeg bruger bl.a. NLP  til at omprogrammere disse mønstre og overbevisninger, og istedet skabe nye overbevisninger, der støtter og styrker dig, hvis de gamle har udtjent deres formål.

Dette bringer jeg i spil sammen med min erfaring og jordemoderfaglighed, når jeg coacher dig som gravid.

Emnerne i graviditeten kunne være:

Forventninger til graviditet, fødsel og barsel.
Hvordan forholder jeg mig til, at min krop ændrer sig?
Forventninger til rollen som mor, min baby, min partner.
Hvilke værdier har jeg med fra min egen barndom - hvilke vil jeg give videre?
Forståelse for de psykiske og fysiske processer jeg og min krop gennemgår under graviditeten - hvad kan jeg bruge det til?

Og meget meget mere......

Med andre ord tager vi sammen fat lige der, hvor du har behov for det. Så er du udfordret i din graviditet eller ønsker du bare at gå ind i rollen som mor med mest mulig afklarethed, så kan jeg hjælpe og støtte dig.

Emnerne for barslende kunne være:

Forventninger til livet med et spædbarn.
Forventninger til rollen som mor, min baby, min partner.
Hvilke værdier har jeg med fra min egen barndom – hvilke vil jeg give videre?
Afklaring af hvilke værdier og overbevisninger, der ligger bag mine tanke- og handlemønstre som mor - og hvordan får jeg dem ændret?
Forståelse for de psykiske processer, du gennemgår, når du fødes som mor/far.
En afstemning af forventningerne til dig selv, og hvad der rent faktisk er muligt i dit/jeres familieliv.

Og meget meget mere……

Det henvender sig også til:
Dig, der sidder tilbage med oplevelsen af et voldsomt fødselsforløb.
Dig, der endte i akut kejsersnit og nu ikke rigtig ved, hvordan du skal lande oplevelsen.
Dig, der ikke kan eller har svært ved at blive gravid.
Dig, der ikke gennemførte graviditeten.
Dig, der ikke fik dit barn med hjem.
Dig, der bærer rundt på nogle følelser eller en sorg, du ønsker hjælp til at rumme.

Tidspunktet i dit forældreskab er underordnet. Måske er baby 1 uge -14 dage- 3 måneder gammel, og intet er blevet, som du forventede det. Eller du har en lille tumling, der udfordrer dig på punkter, du ikke i din vildeste fantasi havde forestillet dig.

Med andre ord tager vi sammen fat lige der, hvor du har behov for det. Så er du udfordret som forældre, eller ønsker du bare at stå stærkt i rollen som mor med mest mulig afklarethed, så kan jeg hjælpe og støtte dig.

Alt ovenstående henvender sig selvfølgelig også til dig, som FAR!

Skriv til mig herunder, så arbejder vi sammen med det, der fylder hos dig