Babyboblen – et on-line forum

Jeg byder dig hermed varmt velkommen i min on-line-verden for kommende, vordende og nybagte mødre!
Klubben du ikke vil gå glip af på din rejse ind i mor-livet❤

Hvad får du:

Dit eget on-line heppekor:

Herinde bliver du en del af et fantastisk netværk af ligesindede
Skønne kvinder, der som du er på rejse ind i mor-livet - nogen på vej, nogen for første gang og andre på ny
Netværket er skabt i kærlighed og formålet er at støtte, dele og bære hinanden i kærlighed.

Inspiration og faglighed:

Jeg giver dig støttende, informativt og fagligt velfunderet inspiration, information og tilgængeligt materiale og konkrete redskaber. Nøje tilpasset gruppens sammensætning (der vil derfor være 3 spørgsmål du skal besvare ved tilmelding).
Herudover vil jeg hver 14. dage lave en livetalk om et relevant emne, hvor du har mulighed for at komme med spørgsmål undervejs. Kan du ikke være med, når den sendes, ligger den naturligvis tilgængelig til evig tid. Så du kan se den lige præcis når og hvor du vil.
Alt sammen tilpasset gruppens medlemmer.

Tilgængelig jordemoder:
Ud over at være administrator og facilitator, får du selvfølgelig al min jordemoder-erfaring og viden stillet til din rådighed.
Hver onsdag fra 10-12 er der spørgetid, hvor du kan slå spørgsmål op i gruppen eller sende en besked til mig og få svar på lige præcis det, der fylder for dig.
Hver 2. weekend er der mulighed for at ringe til mig i et 2-timers interval - tider uddeles efter først til mølle;-)

Rammerne:
Babyboblen er en lukket facebookgruppe - ingen kan altså se at du er medlem og kun medlemmer kan se, hvad du slår op gruppen.
Jeg er administrator og ingen kommer således ind i gruppen uden min godkendelse. Jeg fungerer også som ordstyrer og sikrer dermed at fagligheden er i orden.
Det er helt op til dig, hvor aktiv du har lyst til at være. Babyboblen er skabt alene for at fylde dig op - du bestemmer selv hvordan det sker.
Jeg ligger også skønne relevante events og lignende op - alt sammen ren mama-forkælelse!

Hvad giver du:
Ikke noget! Det er nemlig ganske gratis lige nu.
I det nye år bliver gruppen dog konverteret til en betalt klub, hvor ovenstående er indeholdt i et månedligt abonnement.
Men lige nu vil jeg vil rigtig gerne gøre gruppen så relevant som muligt og du kan derfor være med til at hjælpe mig med at forme og finpudse gruppen. Alle inputs til, hvad der vil hjælpe og støtte dig i din graviditet og dit moderskab er derfor meget velkomne.
Som tak for hjælpen er dit medlemskab selvfølgelig kvit og frit til evig tid (eller så længe du synes det er relevant. Du kan melde dig ud lige når det passer dig)
Skynd dig endelig at komme med! Du ansøger om medlemsskab til facebookgruppen lige her: